1. Cadrul general / Definitii

Bine ati venit pe website-ul [website-ul]. Accesul la utilizarea acestui website si la cumpararea produselor si serviciilor prin intermediul shop-ului online sunt supuse unor termeni si conditii. Prin utilizarea serviciilor oferite de catre compania D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL, va declarati de acord cu aceste conditii, care pot fi actualizate si modificate fara un anunt prealabil. Trebuie sa verificati aceasta pagina periodic pentru a lua cunostinta de modificarile care pot fi fost aduse acestui document. Accesul la acest website este permis pe o perioada nedeterminata. Ne rezervam dreptul de a retrage sau de a modifica serviciile oferite fara preaviz. D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL nu va fi raspunzator in cazul in care, din orice motiv, acest website este indisponibil la un moment dat sau pentru o perioada nedefinita.

a) D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL denumita in cele ce urmeaza si "compania" sau “noi”

Reprezinta D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL, cu sediul în [sediu detinator website], proprietar al website-ului [website-ul], avand urmatoarele date de contact: tel: 0722.668.497, e-mail office.dld2000@gmail.com.

b) Produse

D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL este o companie care produce si distribuie smuti-uri și fresh-uri realizate doar din fructe și legume.

c) Utilizator

Orice persoana care acceseaza acest website indiferent de motiv.

d) Client

Utilizator sau orice alta persoana fizica sau juridica cu care compania a incheiat un contract privind oricare din produsele D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL.

e) Comanda

Comanda de achizitionare a unuia sau mai multe produse afisate pe website-ul [website-ul], realizata de un utilizator al website-ului.

2. Confidentialitate

Pentru a intelege practicile noastre, va rugam sa cititi si politica noastra de confidentialitate care reglementeaza, de asemenea, vizita dumneavoastra pe website-ul [website-ul].

3. Proprietate intelectuala, software si continut

D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL este detinatorul acestui website. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest website sunt proprietatea D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL sau a unor terti care au autorizat D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL sa le utilizeze.

Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a website-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia in scris de la D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL este strict interzisã. Nu aveti dreptul sa utilizati tehnici de incadrare pentru a include marca, logo-ul sau alte informatii de proprietate (inclusiv imagini, text, aspectul paginii, forma) fara acordul scris al companiei D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL. Vi se acorda un drept limitat, revocabil si neexclusiv de a crea un hyperlink catre pagina home a [website-ul] atat timp cat link-ul nu denigreaza compania D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL sau serviciile sale. Nu puteti folosi logo-ul D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL sau alte drepturi de proprietate grafice sau marci inregistrate ca parte a acestei legaturi fara acordul expres in scris.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot sa reflecte o imagine diferita a obiectului prezentat si nu creeaza obligatii contractuale / comerciale sau de alta natura.

4. Conditii de Vanzare

Plasarea unei comenzi pentru achizitionarea unui produs se face sub rezerva acestor termeni si conditii. Expedierea produselor poate varia atat in functie de disponibilitatea produselor cat si de modalitatea de livrare aleasa. D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL nu se face vinovata de orice intarziere rezultata din cauza serviciului de curierat sau a unor situatii de forta majora. Va rugam sa consultati sectiunea Livrarea comenzilor pentru informatii suplimentare.

Pentru a plasa o comanda si pentru a incheia un contract cu D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL trebuie sa aveti cel putin 18 ani si sa detineti un card de credit sau debit valabil si recunoscut de catre noi in cazul in care optati pentru plata prin card. Consultati pentru mai multe informatii sectiunea Cum platesc. D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a refuza orice solicitare facuta de dumneavoastra. In cazul in care comanda dumneavoastra este acceptata, va vom informa prin e-mail.

Contractul nostru

Cand plasati o comanda, veti primi o informare pe e-mail prin care va confirmam primirea comenzii dumneavoastra. Acest e-mail va fi doar o confirmare si nu va constitui acceptarea de comanda. Un contract intre cele doua parti nu va exista pana cand nu va vom trimite confirmarea de „Comanda Finalizata” prin e-mail. Numai produsele enumerate in confirmarea primirii comenzii vor fi incluse in contract.

5. Preturi si disponibilitate

Desi toate detaliile, descrierile si preturile produselor noastre care apar pe acest website sunt in continuu actualizate si verificate pentru a fi corecte, pot aparea uneori erori. Preturile se pot schimba in orice moment, dar modificarile nu vor afecta contractele stabilite prin email-ul de confirmare a expedierii produselor. Daca vom descoperi o eroare in pretul oricarui produs pe care l-ati comandat, va vom informa de acest lucru cat mai curand posibil si va vom oferi posibilitatea de a reconfirma comanda la pretul corect sau anularea acesteia. Daca nu putem sa va contactam vom considera comanda dumneavoastra ca fiind anulata. Daca ati platit deja pentru produse desi noi am considerat comanda anulata, veti primi inapoi o rambursare completa. 

D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL a depus toate eforturile pentru a asigura un sistem de cumparare online sigur si securizat. De aceea, nu se va face responsabila pentru utilizarea frauduloasa pe website a unui card de credit pierdut insa va asista compania dumneavoastra de credit daca este necesar in cazul in care au fost raportate fraude.

Pretul produselor include TVA-ul aplicabil fiecarei tari din cadrul UE. TVA nu este inclus in preturile noastre pentru clientii din afara UE. Costurile de livrare vor fi costuri aditionale; aceste taxe suplimentare sunt afisate clar in factura, in cazul in care se aplica.

O comanda primita nu va fi procesata din urmatoarele motive:

●     Produsul comandat nu este pe stoc;

●     Nu am obtinut o autorizatie pentru plata dumneavoastra;

●     Identificarea unei erori a pretului sau a descrierii produsului;

●     Nu sunt indeplinite criteriile de eligibilitate prevazute in acesti Termeni si Conditii.

Daca intampinati probleme in plasarea unei comenzi va rugam sa ne contactati la numarul 0722.668.497 sau scrieti-ne la email office.dld2000@gmail.com.

6. Preturi si TVA in afara UE

Daca comandati produse de pe website-ul nostru pentru livrare in afara Uniunii Europene, acestea pot fi supuse drepturilor de import si a taxelor care sunt percepute atunci cand livrarea ajunge la destinatia specificata. Veti fi responsabil pentru plata oricaror astfel de taxe de import. Va rugam sa retineti faptul ca nu avem nici un control asupra acestor cheltuieli si nu putem prezice valoarea lor. Va rugam sa contactati biroul vamal local pentru mai multe informatii inainte de plasarea comenzii.

7. Livrare

De la primirea comenzii dumneavoastre si confirmarea platii integrale a produselor ne propunem sa va livram produsele in termen de 2 saptamani, daca stocul ne permite. 

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa consultati sectiunea Livrarea comenzilor.

D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

Livrarea produselor comandate se realizeaza numai prin curierat rapid, produsul/produsele comandate ajungand direct la usa dumneavoastra.

Pentru comenzile care depasesc suma de XX lei, transportul este gratuit.

8. Termen de livrare

Termenul de livrare este intre 3 si 10 zile calendaristice, socotit de la data confirmarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

 

9. Returnare sau schimbare produse

Daca doriti sa returnati sau sa schimbati un produs achizitionat din magazinul nostru online [website-ul], il puteti returna catre D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL in termen de 15 zile calendaristice de la primire si se aplica numai pentru persoane fizice.

Plata transportului pentru returnarea produsului in termenul de 15 zile calendaristice este suportata de catre client.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Important de retinut este ca:

●     Produsul este responsabilitatea dumneavoastra pana cand ajunge la noi. Pentru protectia dumneavoastra, va recomandam sa trimiteti coletul cu ajutorul unui serviciu de livrare cu asigurare de valoare a marfurilor.

●     Cheltuielile de returnare a produsului sunt responsabilitatea dumneavoastra.

Daca returnati produsul catre noi, vom procesa cererea dumneavoastra cat mai curand posibil, in orice caz, in termen de 30 zile de la data receptionarii produsului conform cu politica de retur. In cazul in care produsul returnat corespunde politicii de retur, va vom rambursa pretul produsului in intregime.

Produs defectuos

Daca produsul primit este defect, va rugam sa contactati Departamentul Vanzari Online la numarul 0722.668.497 sau prin e-mail la office.dld2000@gmail.com si sa oferiti operatorilor nostri numarul comenzii, numele dumneavoastra si adresa, detalii cu privire la produs, motivul pentru returnare si daca doriti sa il inlocuiti sau sa il returnati. Returnarea se poate face in maxim 15 de zile de la primire.

Am primit produsul gresit

Daca produsul primit este gresit, va rugam sa contactati Departamentul Vanzari Online la numarul 0722.668.497 sau prin e-mail la office.dld2000@gmail.com si sa oferiti operatorilor nostri numarul comenzii, numele dumneavoastra si adresa, detalii cu privire la produs, motivul pentru returnare si daca doriti sa il inlocuiti sau sa il returnati. Returnarea se poate face in maxim 15 de zile de la primire.

Codurile de discount si tichete

In cazul in care o reducere a fost aplicata la comanda dumneavoastra originala, suma rambursata va fi cea pe care ati platit-o la achizitie.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original cu documentatia necesara. Orice suma in bani de restituit catre dumneavoastra se va face prin transfer bancar, dupa furnizarea IBAN-ului si a numelui titularului contului. Adresa de returnare a produselor este: B-dul 1 DECEMBRIE 1918, Nr. 30, sector 3, Bucuresti. D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele care au fost identificate gresit de catre Cumparator si comandate ferm de acesta.

Limitarea responsabilitatii pentru returnare produse

D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea improprie a produselor, nerespectarea instructiunilor de utilizare a acestora si nu ofera garantie in cazurile de mai jos:

●     defecte cauzate de conditii necorespunzatoare de depozitare sau transport;

●     defecte aparute ca urmare a neglijentei in exploatare produselor;

Cumparatorul va purta intreaga raspundere pentru folosirea produselor in conditii neadecvate sau pentru alte aplicatii in afara celor recomandate de companie. D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL preia numai garantia pentru calitatea superioara si constanta a produselor si raspunde pentru calitatea produselor livrate, in termenele de garantie sau valabilitate.

10. Plata

La primirea comenzii dumneavoastra vom efectua o pre-autorizare a cardului de plata pentru a ne asigura de existenta fondurilor suficiente de realizare a tranzactiei. Marfa nu va fi expediata pana la aceasta verificare. Cardul dumneavoastra va fi debitat dupa ce ordinul a fost acceptat.

11. Coduri promotionale

Codurile de discount pentru cont - codurile de reducere pot fi oferite pentru titularii de cont; aceste coduri sunt oferite pentru anumite conturi deci pot fi aplicate numai pentru achizitiile efectuate cu acel cont.

Coduri promotionale cu discount – Periodic putem oferi coduri promotionale cu discount care se pot aplica pentru orice produs sau doar pentru anumite achizitii care vor fi mentionate.

Aceste coduri nu se pot schimba pentru bani si pot fi folosite doar o data pe tranzactie. De asemenea nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii. Reducerile si codurile promotionale cu discount oferite de D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL sunt valabile numai pentru utilizarea ca parte a unei achizitii efectuate prin intermediul website-ului. 

Daca returnati un produs care a fost achizitionat cu un cod promotional va vom returna pretul integral al acelui produs mai putin valoarea codului utilizat.

Conditiile de utilizare legate de orice cod de reducere vor fi specificate in momentul emiterii.

12. Concursuri cu premii

Concursurile cu premii organizate de catre D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL sunt supuse unor Termeni si Conditii care vor fi mentionati la momentul lansarii.

13. Limitarea responsabilitatii

D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL nu va fi responsabila pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a navigarii dumneavoastra pe website-ul nostru sau pentru descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio, sau pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna sau orice daune speciale, punitive, indirecte, incidente care decurge din utilizare a website-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gawebsite in acesta sau din orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui website pentru achizitionare, revanzare sau plata) si nu in ultimul rand din executarea sau neexecutarea de catre noi chiar daca noi am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti. D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL nu va fi responsabila pentru daune pretinse sau reale aduse produselor ca urmare a descarcarii si folosirii de programe fara licenta si afectarea sistemului de operare prin virusarea acestuia.

14. Dispozitii finale

a) Forta majora

D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru functionarea serviciilor si indeplinirea obligatiilor contractuale. D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe website-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL, erorile de operare, greva etc.

b) Jurisdictie/Legislatia aplicabila

Acest document "Termeni si conditii" este guvernat si interpretat in concordanta cu legile din Romania iar orice disputa nascuta in si in legatura cu prevederile de mai sus va fi solutionata pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

c) Nerespectarea prevederilor

Utilizatorii vor despagubi D.L.D. 2000 DISTRIBUTION SRL pentru orice prejudiciu cauzat - in caz de nerespectare/incalcare a prevederilor prezentului document intitulat "Termeni si conditii".

Produs adaugat la Favorite

Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Puteti afla mai multe despre modulele cookie pe care le folosim in Politica privind fisierele cookies.
Te rugam sa consulti si Politica de confidentialitate.